Assaborir la joia de la pasqua

Assaborir la joia de la pasqua.

Editorial:
CLARET
Año de edición:
ISBN:
978-84-8297-697-6
Páginas:
176
Colección:
GRESOL
14,70 €
incluido
Pedido a proveedor

Com podem celebrar la festa de la Pasqua i assaborir realment la seva joia? El pare Anselm Grün ens introdueix en el misteri de la Pasqua. Interpreta lÆunivers simbòlic tan ric dÆaquesta festa i les seves figures fascinants.LÆautor ha triat per a cada setmana un evangeli de Pasqua. DÆaquest evangeli nÆagafa per a cada dia, un símbol o una figura i la interpreta en la situació concreta de la nostra vida.
Així cada dia pot aparèixer sota un quadre que faci possible experimentar i veure la nostra vida amb uns altres ulls. Cada quadre permet que el misteri de la resurrecció aparegui cada vegada il·luminat de manera diferent.
La Pasqua ùfesta de lÆalegriaù demana que lÆautèntica vida quotidiana de les persones sigui transparent i feliç. Però sovint ens costa de veure el -camí de la creu- com a -camí de resurrecció-.
Com podem celebrar la festa de la Pasqua i assaborir realment la seva joia? El pare Anselm Grün ens introdueix en el misteri de la Pasqua. Interpreta lÆunivers simbòlic tan ric dÆaquesta festa i les seves figures fascinants.
Aquest llibre, amb els seus cinquanta impulsos i els seus exercicis pràctics, ajudarà tothom qui ho vulgui a conformar la seva vida quotidiana a la llum de la Pasqua.

Otros libros del autor