La clau secreta de l'univers

La clau secreta de l'univers.

Editorial:
MONTENA
Año de edición:
Materia
El espacio (infantil/juvenil)
ISBN:
978-84-8441-422-3
Páginas:
224
Colección:
SERIE INFINITA
19,95 €
incluido
En stock 24/48 h
Añadir a la cesta

El genial Stephen Hawking i la seva filla Lucy ens ensenyen els secrets de l'univers.

La família de George és un tant peculiar: són vegetarians i eviten qualsevol tipus de tecnologia; per aix. viuen sense televisió, sense telèfon, sense ràdio i sense ordinador!, pel que George s'ha guanyat la fama de "rar". Un dia, el seu porquet travessa la casa del veí i George ha d?entrar a rescatar-ho. Allí coneix a Annie, una nena de la seva edat un tant pretensiosa i molt mentidera i al seu pare, Eric. La casa on viuen és un petit «museu de la ciència» i el que més crida l'atenció de George és Cosmos, l'ordinador, que es presenta a si mateix com «el més potent del món». Després de jurar que usarà la ciència solament per a bones fins, George, de la mà de Cosmos, descobreix com es van crear les estrelles.

Al dia següent, el professor de George, Mr. Ripe, ho enxampa fent un dibuix de l'ordinador d'Eric i Annie en classe i, George es veu obligat a contar qui és Cosmos. Per a la seva sorpresa, el professor sembla estar al corrent. Uns dies més tard, George torna a casa dels seus veïns i gràcies a Annie, viatja per l'espai; aterra en un cometa i veu els diferents planetes.

Després d'aquesta aventura, Annie li explica a George que el seu pare està investigant si existeix un planeta amb vida intel·ligent. El que encara no sap cap dels dos és que algú està a punt de tendir-li un parany a Eric.

Otros libros del autor