Les fundacions

Les fundacions.

Editorial:
CLARET
Año de edición:
Materia
Textos clasicos
ISBN:
978-84-9846-934-9
Páginas:
280
Colección:
CARMEL
16,50 €
incluido
Disponible para envío
Añadir a la cesta

Teresa de Jesús (1515-1582) ha deixat una empremta inesborrable en la història del cristianisme i en la cultura universal. En un context social, polític i religiós tan convuls com el de la Castella del segle XVI va saber superar totes les limitacions i dificultats del seu entorn i va iniciar un estil de vida evangèlic basat en la senzillesa, la pregària i la fraternitat.
Els seus escrits tenen la força de lÆexperiència, que els dóna un segell dÆautenticitat únic. Són considerats amb raó un cimal de la literatura mística, i combinen els temes de més profunda espiritualitat amb les qüestions més quotidianes.
El llibre de les Fundacions és un bell document històric de la seva vida i lÆambient del seu temps. Recull els avatars de la seva etapa fundadora, que globalment sÆestén de 1562 a 1582. La lectura dÆaquest llibre ajuda el lector a familiaritzar-se amb el llenguatge i lÆestil de Teresa de Jesús. Acompanyar-la en les peripècies, els sobresalts i les alegries dels seus viatges fundacionals provoca una sensació dÆempatia espiritual amb la seva persona. No tan sols es participa en la part més visible de la seva aventura espiritual, sinó que també sÆaccedeix i se sintonitza amb el seu esperit carismàtic.